planter juletræer, juletræsplanter, pyntegrønt, klippegrønt, juletræsdyrker, juletræsproducent, abies procera, nobilis planter, ædelgran planter, plantning juletræer, ny juletræskultur, dyrk pyntegrønt, plant pyntegrønt, juletræsdyrker, plant juletræer,
"Jeg planter altid
flere planter pr. hektar.
Du kan virkelig
vinde meget produktion
på den lange bane!

Professionel produktion af juletræer og pyntegrønt

Et konsekvent fokus på driftsoptimering og fremadrettet fokus kan føre til nye forretningsområder og rullende udvikling som en snebold, der bliver større og større. Mød professionelle juletræ-/pyntegrønt producenter, der bruger sine erfaringer fra effektiv landbrugsdrift og skovbrug til at opnå positive resultater.

Landbrugsteknolog Niels Høj bruger sine erfaringer fra effektiv landbrugsdrift i sin produktion og forretningsudvikling. Han har fokus på at holde momentum og et fremadrettet fokus, hvor han afprøver de muligheder, der opstår undervejs. 

Skovfoged Christian Nielsen har været professionel producent af juletræer og pyntegrønt siden 2011: "Da jeg blev uddannet i sin tid, brændte jeg jo for skovbrug og havde en drøm om at leve af at dyrke skovbruget. Men tingene har udviklet sig i en anden retning og i dag synes jeg, at produktion af pyntegrønt er spændende. Pyntegrønt minder på en måde lidt om skov; det handler om at tynde og vælge træerne ud, så jeg kan faktisk bruge min faglighed i produktionen”.

 

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig her og modtag vores nyhedsbrev, som giver dig adgang til nyt om juletræsplanter, nye plantepartier og knaphedsvarer.

Ja tak, hold mig opdateret!

Skovplanter, alletræer, lindetræ, løvplanter skov, juletræer planter, pyntegrønt planter, klippegrønt planter, juletræsproduktion, pyntegrønt produktion, klippegrønt produktion, nobilis produktion, skovbryn, køb planter, juletræsdyrker, skovdyrker, plant træer, nobilis, lærketræer, skovbryn planter

Mød producent Niels Høj

Niels Høj driver sammen med sin hustru Hanne-Mette virksomhederne Danica Trees, Niels Høj Juletræer og Pyntegrønt og Lønborggård ferie- og konference og er et fremragende eksempel på, hvordan erfaring fra effektiv landbrugsdrift kan styrke juletræsproduktionen og føre til udvidede forretningsområder. 

Danica Trees varetager service, produktion og salg af juletræ- og pyntegrønt produktion, mens Lønborggård danner smukke rammer for fester, kurser og konferencer. 

Forstplant leverer planter til produktionen, skovdrift, haveanlæg og allétræer, som med tiden skal skabe en flot ankomst for de gæster, der besøger Lønborggård. 

► Se hvordan Niels Høj driftsoptimerer sin virksomhed

Skovplanter, løvplanter skov, juletræer planter, pyntegrønt planter, klippegrønt planter, juletræsproduktion, pyntegrønt produktion, klippegrønt produktion, nobilis produktion, skovbryn, køb planter, juletræsdyrker, skovdyrker, plant træer, nobilis, lærketræer, skovbryn planter

Mød producent Christian Nielsen

Christian Nielsen er en erfaren producent af juletræer og pyntegrønt, som også har specialiseret sig i Nobilis til klip.

Han bruger sin skovfaglige viden til at optimere driften og udbyttet. Her deler han gavmildt ud af sine erfaringer. 

Skovfoged Christian Nielsen ses her i sin plantage sammen med skovfoged Steen Hougaard fra Forstplant, der leverer planterne til Christian Nielsens projekter. 

► Lær af Christian Nielsen's erfaringer