NYHEDER


Plant træer for klimaet

14.09.2019

Vores skovrejsningseksperter i Naturplant var sparringspartner, da TV2 plantede de første 1000 træer i en helt ny skov i Kauslunde-Gamborg Pastorat. Se video fra dagen her

Festplantningen var en del af Danmark Planter Træer, hvor målet var at plante én million træer med danskernes hjælp. Se hvor mange træer danskerne samlede ind til her.

Det er særligt træernes egenskaber til at trække CO2 ud af luften og beskytte grundvandet, der er årsag til den nationale indsats. 

FN's klimapanel peger på, at mere skov er en central del af klimaløsningen. Det er naturligvis en indsats, som vi støtter med glæde.

► Du kan stadig støtte Danmark Planter Træer her

 

 

Beskyt dine nye planter

07.09.2019

Hjælp dine planter godt på vej med et beskyttende vækstrør (kaldes også planterør). Dine nyplantede træer er sårbare overfor vejret og kan være en fristende godbid for områdets dyr. Det er super ærgerligt at se sine træer gå ud eller få væksthæmmende skader. 
 
Du kan forebygge skaden ved at bruge beskyttende vækstrør. De fungerer endda som en form for drivhus for dine planter, som typisk vil kvittere med øget højdevækst. 
 
Vækstrørene leveres i fem forskellige størrelser, som kan 'vokse' med planten og kan købes i to gode pakkestørrelser. Vi har købt et parti, som du kan købe til en skarp pris så længe vi har lager. 

► Se priser på vækstrør

Mød os på messe

Ejerskifte i Forstplant

08.01.2019 

Forstplant kan med stor glæde oplyse, at Steen Hougaard Jensen pr. 31.12.2018 har overtaget det fulde ejerskab af virksomheden, som tidligere har været delt 50/50 med Bent Hansen, der startede virksomheden i 1992.

Ejerskiftet sker i forlængelse af en positiv udvikling i branchen for plantehandel og skovrejsning. Virksomhedens daglige drift fortsætter upåvirket og Bent Hansen fortsætter som bestyrelsesmedlem.

Forstplant ser således positivt på virksomhedens fremtidige udviklingsmuligheder og ser frem til et fortsat godt samarbejde med vores mangeårige netværk af gode kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere. ► Kontakt Steen hvis du vil vide mere

 

Få viden om Nobilis og pyntegrønt

Når du modtager planter

12.09.2018

Barrodsplanter, planter med klump, planter i indslag eller risiko for udtørring.

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere dine planter, når du modtager dem? 

Så er du ikke alene. Derfor har vi lavet en vejledning til dig. 

Sådan håndterer du dine planter korrekt ►

 

 

 

 

Knækkede juletræstoppe?

27.03.2018

Fugle kan gøre omfattende skade på juletræstoppe og sideskud, når de sætter sig på dem. Det er tidskrævende at opsætte pinde eller justere ødelagte toppe. Og det kan blive særligt dyrt, hvis skadens omfang medvirker til en ringere sortering, når det færdige juletræ skal sælges.  
Men det behøver ikke at være et stort problem. 
 
Vi har indgået et samarbejde, der giver dig mulighed for at købe et fugleafværgningsanlæg til en særdeles god pris i 2018.

Redskaber til renhold og jordbearbejdning

01.02.2018

Grundig jordbearbejdning og renholdelse er alfa omega for at få succes med din plantning. Når jorden er fri for ukrudt, får dine planter mulighed for at etablere sig og skal ikke kæmpe for vand og næring. Du kan bruge en lille harve, som er perfekt til at renholde dit areal og kan monteres på ATV eller en lille traktor. 

OG DU KAN KØBE DEM HOS OS!! 

  • HARVE TIL ATV
  • HARVE TIL TRAKTOR
  • LILLE TRAKTOR

► Gør dit arbejde nemmere!