NYHEDER


Når du modtager planter

12.09.2018

Barrodsplanter, planter med klump, planter i indslag eller risiko for udtørring.

Er du i tvivl om, hvordan du skal håndtere dine planter, når du modtager dem? 

Så er du ikke alene. Derfor har vi lavet en vejledning til dig. 

Sådan håndterer du dine planter korrekt ►

 

 

 

 

Tak fordi du kom forbi vores stand

08.2018

Vi er super glade for at se tilbage på to ualmindelig velbesøgte stande på Langesø Messen og Internationale Weihnactsbaumbörse i Strasskirchen.

Vi nyder at tale med kunder og samarbejdspartnere og elsker muligheden for at nørde med vores passion for planter; arter, provenienser og planteegenskaber.

Giv os et kald, hvis du ikke nåede at komme forbi messerne, så kan vi opdatere dig på plantesituationen. 

 

Knækkede juletræstoppe?

27.03.2018

Fugle kan gøre omfattende skade på juletræstoppe og sideskud, når de sætter sig på dem. Det er tidskrævende at opsætte pinde eller justere ødelagte toppe. Og det kan blive særligt dyrt, hvis skadens omfang medvirker til en ringere sortering, når det færdige juletræ skal sælges.  

Men det behøver ikke at være et stort problem. 

Vi har indgået et samarbejde, der giver dig mulighed for at købe et fugleafværgningsanlæg til en særdeles god pris i 2018.

Skov & Teknik messen på Langesø

27.03.2018

Så er det på torsdag, at Skov & Teknik messen afholdes i de smukke omgivelser på Langesø. Vi er klar til at give dig professionel vejledning om plantearter og kvaliteter til netop dit projekt.
 
På messen har vi selvfølgelig en række attraktive tilbud på både planter og teknik, som kan gøre dit liv meget nemmere. 
 
Vi glæder os til at se dig!  
 

Beskyt dine nye planter

01.02.2018

Hjælp dine planter godt på vej med et beskyttende vækstrør (kaldes også planterør). Dine nyplantede træer er sårbare overfor vejret og kan være en fristende godbid for områdets dyr. Det er super ærgerligt at se sine træer gå ud eller få væksthæmmende skader. 
 
Du kan forebygge skaden ved at bruge beskyttende vækstrør. De fungerer endda som en form for drivhus for dine planter, som typisk vil kvittere med øget højdevækst. 
 
Vækstrørene leveres i fem forskellige størrelser, som kan 'vokse' med planten og kan købes i to gode pakkestørrelser (så længe lager haves).

► Se priser på vækstrør

Redskaber til renhold og jordbearbejdning

01.02.2018

Grundig jordbearbejdning og renholdelse er alfa omega for at få succes med din plantning. Når jorden er fri for ukrudt, får dine planter mulighed for at etablere sig og skal ikke kæmpe for vand og næring. Du kan bruge en lille harve, som er perfekt til at renholde dit areal og kan monteres på ATV eller en lille traktor. 

OG DU KAN KØBE DEM HOS OS!! 

  • HARVE TIL ATV
  • HARVE TIL TRAKTOR
  • LILLE TRAKTOR

► Gør dit arbejde nemmere!