Skriv en tekst her
Hvilke planter
skal du bruge
denne sæson?
► Tjek udbudet her
NETOP NU
beskyt dine planter
med et vækstrør
► Se tilbud på vækstrør | planterør
PLANTER
Juletræer · Pyntegrønt
► Planter | Juletræer og klip
skov, planter skov, skovplanter, skovrejsning, skovejer, ny skov, planter til skoven, plant skov, skov efterår. efterårsløv,
PLANTER
Læhegn · Levende hegn
Vildt remise · Vildtplantning
► Planter | Landskab
skov, planter skov, skovplanter, skovrejsning, skovejer, ny skov, planter til skoven, plant skov, skov efterår. efterårsløv,
PLANTER
Skov · Skovbrug
Løvtræer · Nåletræer
► Planter | Skov
Få inspiration til din
produktion af
pyntegrønt og juletræer
► Mød en driftig producent

Velkommen til Forstplant | Planter i høj kvalitet

Juletræsplanter | Skovplanter | Vildtplanter | Levende hegn | Parktræer | Allétræer

Forstplant leverer planter til skov, landskab, park/allé og produktion af juletræ og pyntegrønt. Her får du uvildig rådgivning og høj faglighed med udgangspunkt i dit projekt.

Vores mangeårige leverandørnetværk giver dig adgang til det skarpeste overblik over plantemarkedet. Få glæde af de mange fordele - lad os starte et samarbejde idag. 

Planter juletræer pyntegrønt, juletræsproduktion, juletræskultur, juletræsplanter, nordmannsgran

Planter | Juletræer og pyntegrønt

Bliv inspireret til arter og provenienser, der er velegnede til produktion af juletræer og pyntegrønt og find den rigtige art til din lokalitet.  

Planter skov, planter skovbrug, skovplanter, skovrejsningsplanter, planter skovrejsning

Planter | Skovbrug og skovrejsning

Få succes og god etablering i din skov med kvalitetsplanter, der er produceret til skovdrift og forudsætningen for et godt udbytte.

Planter landskab, landskabsplanter, levende hegn, læhegn, vildtpleje, vildtremise

Planter | Landskab og vildtpleje

Optimer driften på dine arealer, afskærm driftsbygninger eller vær god ved vildtet med et flot levende hegn, der er varieret og smukt at se på hele året.

Planter alle, store træer, alletræer, allétræer, planter allé, træer allé

Planter | Parkplanter og allétræer

Øg herlighedsværdien på din ejendom ved at plante en flot række med allétræer eller plant store træer, der giver dit projekt format fra starten.

danmark planter træer, tv2, kauslunde skov, indsamlingsshow, ny skov, plant et træ, klima, grøn profil, plante skov, co2 neutral, co2 positiv, klimavenlig

TV2 og DANMARK PLANTER TRÆER

Vores skovrejsningseksperter i Naturplant var sparringspartner, da TV2 plantede de første 1000 træer i en helt ny skov i Kauslunde-Gamborg Pastorat. Se video fra dagen her

Festplantningen var en del af Danmark Planter Træer, hvor målet var at plante én million træer med danskernes hjælp. Se hvor mange træer danskerne samlede ind til her.

Det er særligt træernes egenskaber til at trække CO2 ud af luften og beskytte grundvandet, der er årsag til den nationale indsats. 

FN's klimapanel peger på, at mere skov er en central del af klimaløsningen. Det er naturligvis en indsats, som vi støtter med glæde.

Du kan stadig støtte Danmark Planter Træer her

 

► Mere om Danmark Planter Træer

HOLD DIG OPDATERET PÅ NYHEDER OG TILBUD

Tilmeld dig her

eller scan QR koden med din mobiltelefon,

så holder vi dig opdateret om plantemarkedet, tilbud og nyttig viden. 

TIPS & TRICKS

Du skal have succes med din plantning. Planter er organisk materiale og derfor er det vigtigt, at du vælger de rette planter og at du håndterer dem rigtigt, når du modtager dem. 

Vi har lavet forskellige guides, der hjælper dig godt på vej. Du kan fx få viden om planternes nytteværdi, som du kan bruge til at sammensætte en beplantning, der passer til dit areals lokalitet og til at tiltrække de dyr, du ønsker. 

Du kan også få viden om, hvordan du skal håndtere dine planter korrekt, når du modtager dem, hvornår det er bedst at plante eller hvordan du dyrker juletræer. 

Se mere her 

► Download guide over planters nyttevirkning

► Download guide for korrekt håndtering af planter

(Se også vores færdige pakker for læplantning og vildtremise

Om Forstplant

Forstplant er specialiseret i engroshandel med planter siden 1993. Det har resulteret i, at vi idag har et usædvanligt stort netværk af kvalitetsleverandører i ind- og udland. 

Vores netværk giver dig adgang til en ualmindelig stor bredde af arter og provenienser. Det gør det nemt for dig at købe alle dine planter ét sted. Til konkurrencedygtige priser, naturligvis.

Du får uvildig rådgivning og høj faglighed. Vi kan rådgive dig om det rigtige plantevalg til dit projekt og er leveringsdygtige uanset hvilken kvalitet og prisniveau, du ønsker.   

Vi bestræber os på at være din indkøber på planteskolerne. Hver sæson udfører vi omfattende besøg på planteskoler i ind- og udland for at besigtige sæsonens udvalg af planter. 

Derfor har vi et indgående kendskab til kvaliteten og bredden af de planter, der er i markedet denne sæson. 

Dette overblik gør det muligt for os at finde de bedste planter til dit projekt og formål. Lad det komme an på en prøve - vi vil glæde os over at samarbejde med dig!